5 idei in fotografia de lifestyle

Este foarte interesant sa fotografiezi viata de zi cu zi ! Am fotografiat asta, timp de aproape zece ani si imi place sa ma uit înapoi la momente alese la intamplare din anii trecuți. În era fotografiei pe film oamenii se temeau de film irosit . Astfel aveau mai multe fotografii reprezentate de grupuri de oameni și mai puține amintiri mici în fiecare zi. Suntem atât de norocoși să trăim în epoca digitală, unde puteți face literalmente 100 de fotografii de pe telefon astăzi și păstrați doar cele 3 favorite. Resursele pe care le avem la îndemână in zilele noastre sunt cu adevărat incredibile! In continuare aveti 5 sfaturi pentru a captura viața de zi cu zi …..

1. În caz ca ai dubii, ia-ti camera cu tine.
Încerc să iau DSLR-ul cu mine cât mai mult posibil. Sunt atât de multe fotografii: aleatoare pe care le-as fi pierdut dacă nu ar fi fost Nikon-ul meu cu mine oriunde mă duc. Cand acest lucru chiar nu se poate, nu uit niciodata ca telefonul care sta in buzunar face poze foarte bune.

2. Da-i zoom

În loc să te concentrezi doar pe fotografii wide, da zoom si fotografiaza detalii ! În fiecare zi, există nenumărate expresii, momente și situatii frumoase din viata ta pe care s-ar putea să nu ti le mai amintesti, dacă nu le fotografiezi. Aminteste-ti mereu sa dai zoom și sa fotografiezi micile lucruri pe care le iubesti în viață!

3. Fii diferit

Există unele mici lucruri care te fac unic. Asigura-te ca observi si introduci in fotografie toate ingredientele speciale care o pot face deosebita. Priveste imaginea de ansamblu si incearca sa pozezi ceva cu adevarat personal.

4.Fotografiile facute cu telefonul sunt OK.

Fotografiile facute cu telefonul , au schimbat complet lumea fotografiei în ultimii cinci ani. Calitatea a trecut repede de la ceva ce nu s-a putut imprima la ceva care, uneori, rivalizează cu fotografia tradițională. Este destul de interesant! Nu este nimic în neregulă cu utilizarea telefonului ca aparat de fotografiat secundar, sau chiar primar ! Este o modalitate foarte bună de a capta viața de zi cu zi, deoarece il ai întotdeauna cu tine.

5. Nu exista fotografii “ratate”
Când aveți îndoieli, fixați fotografia! Uneori, momentele cele mai putin probabile pot produce imagini mai speciale!

Sper că ai gasit câteva sugestii utile in acest articol. Fotografiid viata de zi cu zi este unul dintre cele mai sanatoase obiceiuri de a-ti exersa creativitatea.